Riley Baker - Átkozott szerencse

 Szia, kedves olvasó(m)! 


Vajon jól tette Rebecca, hogy lelépett a nyerő szelvénnyel?


Fülszöveg:

Egy nő szívének királya csakis az apja lehet. Kivéve, ha eltökélt szándéka, hogy ártson neked és a családodnak. Rebecca Harvey azt hitte, a sorsjeggyel megütötte a főnyereményt, amivel álmai életét teremtheti meg magának, a húgának és az édesanyjuknak. De a szerencse balszerencsére fordult, amikor az apja felbukkanása az egész tervet felülírta, és a pokolban találta magát, ahol egyikük sincs biztonságban. 

Egy lány, aki sosem akart szerelmes lenni.

Egy srác, aki megszegte az ígéretét.

Egy kegyetlen apa, aki nem felejt.

Egy történet, ahol senkiben nem bízhatsz...

Még magadban sem.



Minden egy találattal kezdődött, minden egyes sorscsapás.


A sors nem éppen a jó lapokat osztotta Rebecca számára. Mint ahogy azt már megtudtuk az első részből (Lopott szerencse) a lány, az anyja és a húga, apjuk elől menekülnek. Rebecca közel sem egy hétköznapi életet él, folytonos menekülés és lakhely váltás mellett megfogadta, hogy ő sosem lesz szerelmes. Miért törjék a szívét szilánkosra, ha az már amúgyis darabokban? 

Talpraesett, okos, bátor, ösztönös. Nem ismer lehetetlent és a végsőkig küzd, családja biztonsága érdekében bármire képes.


Zaiden a rosszfiú, de csak látszatra. Ebben a részben jobban megismerjük őt és a családi hátterét, amit nála sem mondhatunk fényesnek. Zenész és motoros kombó, kit nem vesz le a lábáról? A srác karaktere titokzatos, és a lány szerint egy áruló, de ő nem ismeri a másik fél történetét. Zaidennek muszáj volt megtennie, csupán egy valamivel ő sem számolt. 




E kötetet is az izgalmas címszóval tudnám jellemezni, annyi különbséggel, hogy extrán izgalmas. Folyamatos történés mellett nem hagy minket unatkozni, inkább csak olvasod-olvasod, mint hogy le tedd akár egy percre is. Jól megszokott humoros stílus ebben a kötetben is szerepet kap, amivel a karakterek még jobban feldobják a sztorit. Romantika? Naná, hogy van benne a csupa kalandos részek mellett. Csak kapkodod a fejed, hogy most mi is történik?! Főszereplőink között izzik a levegő, ami hasznukra is válik. 

Cooper, Rebecca főnöke, aztán Zaiden apja és persze a lányé is egy csapatot alkot. Mindenki mindenki ellen, vagy ez az összeesküvős csupán látszat? 


Rebecca és Zaiden párosa maga az izzó parázs, amely bármikor képes lángra gyúlni, és a tűz bennük kiolthatatlan. 


Engem elgondolkodtatott pár fejezet és még tanulság is van benne. De ezt meghagyom Nektek! Hisz' mindenkinek mást ad. 


Ha felkeltette az érdeklődésed, jegyezd elő a Libri oldalán kedvezményes áron. 

"– Tehát utálsz?
 – Teljes szívemből!"

Köszönöm Riley! 💚

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések