Amy Daws - Várj velem

 Szia, kedves olvasó(m)!


Fülszöveg:

Miért kérd kölcsön az összes ismerősöd autóját, hogy szervizbe vihesd?

A romantikusregény-író, Kate Smith írói válsága miatt egy sort sem képes írni. Ráadásul a nemzetközi sikert aratott erotikus Panzió-sorozata jogdíjának utolsó részleteit éli fel, így szinte bármire kész lenne azért, hogy újra megszállja az ihlet. Még arra is, hogy nap mint nap besurranjon egy autószerelő műhely ügyfélvárótermébe, ahol a szavak szabadon és perzselő forrósággal ömlenek, akárcsak az ingyen kávé.

Sikerül észrevétlennek maradnia egészen addig, míg a keménykötésű és jóképű autószerelőnek, Miles Hudsonnak fel nem tűnik a furcsa kis vörös lány, aki a személyzeti bejáraton át lopakodik ki és be.

A lány viszont túl izgalmasnak tűnik ahhoz, hogy csak úgy leleplezze. És Kate-nek is kapóra jön, hogy első kézből szerezhet információkat az új könyvötletéhez.

Üdítően szellemes és megkapó romantikus történet, a Passionflixen várható új film regényalapja.

Töltődj fel vele!




Imádtam ezt a könyvet! 
Tetszett az írónő stílusa. Szókimondó, szórakoztató, kellően romantikus/erotikus, valódi, élethű, könnyed. Tökéletes kikapcsolódást nyújt. 

Végre nem egy tipikus öltönyben flangáló üzletember, hanem egy igazi, olajban úszó autószerelő. 

Annyira jó ötlet volt a történet megírása az Írónő részéről, megemlíteném a Köszönetnyilvánítást, mert ha eddig nem olvastátok el, itt kötelező megtenni! Volt egy sejtésem és be is igazolódott. Ezáltal még jobban szívedbe zárod e kötetet.  


Mivel mondhatni közel áll hozzám az autószerelés, ezért elég közel került hozzám a kötet is. Érdekel(t) az autószerelés, ezért már alapból úgy kezdtem bele a könyv olvasásába, hogy imádni fogom. Viszont kissé túl óvónak találtam Miles karakterét, a túlzott féltésével és féltékenykedésével, természetesen nem ilyen részletekkel van tele a könyv. Ezt leszámítva viszont tényleg imádtam! 

Kate Smith, aki írónőként tevékenykedik és szüksége lenne ihletre a szoros határidő miatt egy gumiszervizben találja magát, ahol a szavak csak úgy jönnek és az ujjai suhannak a billentyűzeten. Miles Hudson a szexi autószerelő srác akinek feltűnik a vörös hajú lány ki-be surranása, nem hagyja szó nélkül, persze ezt pozitívan kell venni. Semmi kidobás vagy hasonlók, pont ellenkezőleg! :) 



Már az elején beindul a cselekmény és amit te hiszel annak pont az ellenkezője fog történni. Felnőtt módjára megtudják beszélni a konfliktusokat kettejük közt. Azért valljuk csak be, ritka ez a könyvekben. Bár fikció, mégis élethű. Megértő felek, problémamegoldás együtt, figyelembe veszik saját magukat - egymást és a körülöttük levő embereket is. Nem haragszanak egymásra azért mert a másik fél "rosszat" tett, inkább megbeszélik teljesen természetesen, nem sértődve, szépen meghallgatva egymást. A karakterek nem kertelnek, főleg férfi szereplőnk. 

Kate írói álnevet használva írja a Panzió-sorozatát, mely erotikus részekkel bővelkedik, így elég sok ember elítéli, kivéve a legjobb barátnője és barátja. Miles pedig egyenesen oda van a regényíró ötleteiért és mindenben támogatja.

Miles által pedig picit közelebb kerülhetünk s jobban megismerhetjük az autószerelők életét. Milyen is egy szervizben dolgozni és mindennap autók között lenni. 

Mindketten biztos talajon állnak, gyorsan reagálnak, lazák, kisebb titkokkal megspékelve élik mindennapjaik. 

A vége... hát csak végig mosolyogtam. Ha szereted a romantikus regényeket, akkor szívből ajánlom. 

Számomra ez a könyv tudott adni valamit. Kedvencek közé került és biztosan újra is olvasom! 





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések