Olvasási válság és egyebek.

 Sziasztok, kedves olvasók! 


Biztosan előfordult már veletek is -talán nem is egyszer-, hogy olvasási válságba csöppentek. Ilyenkor van, hogy még az imádott könyv újra olvasása sem gyógyít meg minket. Hiába vesszük kezünkbe a jobbnál jobb regényeket, valahogy egyik sem fog meg annyira, hogy azt ki is olvassuk. 


Hónapok, hetek telhetnek el így. Én személy szerint nem erőltetem az olvasást ilyenkor, persze amikor már hiányzik akkor van hogy leveszek egyet a polcomról és belekezdek, de sajnos pár oldal után már nem tud lekötni. Sokan "szenvedünk" ebben, majd egyszer csak felállunk és minden a régi lesz, arra eszmélünk fel hogy újra rendesen élvezettel olvasunk. 


Nálam most kicsit enyhült a könyvek iránti szeretetem, nem nézem az új megjelenéseket és bizony nem is vásárolgatok. Mondjuk nem is kéne a több mint száz darab olvasatlanom mellett. 😀 Nem érdekel, hogy mi folyik a könyves életben. Bookstagram oldalam is részben ezért is szünetelt, illetve minden figyelmem a megjelent kötetemre szerettem volna fordítani. És várom azt a könyvet, ami egy kicsit kilendít ebből az állapotból, vagy úgy igazán. ☺



Kedvenceim ez idő alatt, amik kicsit elfeledtették velem az olvasási válságom:

- Komal Kant: Mire jó a rosszfiú?

- Boda Kitti: Felhőkarc

- Riley Baker: Lopott szerencse

- Fazekas Jázmin: Rólad szólt

- Veréb Emese: Segítség, már megint egy gyökérrel járok!

- Chelle Bliss: Soha többé örökké



Ha szeretnél erről a témáról velem beszélni, megtalálsz az alábbi Instagram oldalon:

@lorettakonyvkuckoja



2023. 03. 21. 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések