Riley Baker - Lopott szerencse

 Szia, kedves olvasó(m)!


Te mit tennél, ha a főnököd ott hagyná az irodájában azt a kaparós sorsjegyet amivel nyert?


Fülszöveg:
Hatvan másodperc nem sok, de arra bőven elegendő, hogy az életed egy pillanat alatt megváltozzon.
A főnököm kiment az irodából, én pedig gondolkodás nélkül felkaptam a sorsjegyet az asztalról. Az élet folyamatosan rossz lapokat osztott nekem, talán most jött el az ideje, hogy törlesszen ezért…Hát legyen!




Cooper Williams, Rebecca Harvey főnöke. Semmi nem jó neki, így történt ez azon a szerencsés napon is. Williams elküldte az asszisztensét egy kávéért, egyúttal akkor vegyen neki egy nyerő kaparós sorsjegyet is. A lány vett is neki egyet, azzal a címszóval, hogy ne legyen nyertes lap. Rebecca viszont abba a helyzetbe került, hogy a bunkó főnöke markát nem kevés pénz ütötte meg, mindössze pár másodperc alatt. Becca kihasználta az alkalmat, míg Cooper értekezletet tartott, elcsente a kaparós sorsjegyet. Miközben menekülő útvonalát tervezi, egy idegen srác lép mellé és próbálja óvni minden rossztól. De vajon megtud nyílni neki az a lány, aki négy fal közé rejtette szívét és a kulcsot nem adná oda semmi pénzért senkinek a kezébe? 

Zaiden és Rebecca egy motel szobában szállnak meg, mindössze egy éjszakára. Az Írónő itt is hozza humoros stílusát, hiszen főszereplőink egy igencsak régimódi, rozoga, kísérteties motelt választanak. Két fiatal egy motelben, ahol csak egy ágy van. Kicsit mindketten nyitottabbak lesznek egymás felé, és minimálisan megismerik a másikat. 


Rebecca már sok pofont kapott az élettől, ezért úgy gondolja, igenis megérdemli azt a sorsjegyet. Közben pedig belebotlik a rosszfiúba. Tényleg az lenne, vagy minden csak látszat? Zaiden szerepében ismét egy olyan karaktert kaphatunk aki minden női szívet képes elrabolni, még ha titokzatos is, egy zenész csávó aki nem tud mindenkinek zenét írni. Remélem az Átkozott szerencsében jobban megismerhetjük! 

A lány karaktere bennem kettős érzéseket keltett, egy embernek több jellemzői - tulajdonságai vannak, de Rebecca-nál úgy éreztem, hogy ő mégsem olyan, mint ahogyan megismerhetjük. Sokkal több van benne. Igazán erős, okos, talpraesett, tudja mit akar, egy elég csavaros, merész csaj. Semmi és senki nem tántoríthatja el a céljától. Még egy jóképű idegen sem. 

Zaiden az a fajta srác, aki képes bármit feláldozni a lányért. Akár még szembe is száll másokkal, csak azért, hogy megvédje őt. De biztosan az, akinek mutatja magát? Vagy csak félrevezeti Rebeccat? Viszont félretudná vagy rájönne a turpisságra? 

Számomra Cooper volt az a karakter, akit nem tudtam megkedvelni, sőt, egyenesen utáltam! Illetve volt még egy valaki, de arról majd a későbbiekben...

Riley itt is hozta a maga stílusát, viszont mégis újat mutatott. Humoros és romantikusabb szálak is rejtőznek a sorok között, mégis legjobban az izgalmas szóval tudnám jellemezni e kötetét. Minden egyes oldalon történt valami, akár aranyosabb vagy dühítőbb, esetenként elgondolkodtató rész.

És a borító mellett sem tudok elmenni csak úgy, valami csoda!! Annyira gyönyörű, hogy már csak a borító miatt megéri megvenni! De aki ismeri az Írónőt, biztosan tudhatja, hogy nem fog csalódni. Aki pedig még nem ismerné; sosem késő. Higgyétek el, nem fogjátok megbánni. Mindegyik Riley Baker könyv mást tud nyújtani. Mindegyik egyedi és varázslatos, azonnal rabul ejt.


A vége elég sok kérdést hagy maga után, de aggodalomra semmi ok, 2023 nyarán jön a folytatás, mely az Átkozott szerencse címet kapta és a borítót már láthattuk is a szerző oldalán. 

Beszerezhetőek a könyvei:
  • Libri
  • Líra
  • Bookline

Szerző instagram oldala

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések