Paál Viktória - Szerelem, Santa Barbara

 Szia, kedves olvasó(m)! 


Paál Viktória első könyvéről hoztam Nektek egy kis beszámolót. :) 



Szerelem, Santa Barbara



Fülszöveg:

Sarah Ronson élete látszólag tökéletes. Fiatal kora ellenére hamar megtalálta számításait a parti bisztróban, amit gyerekkori barátnőjével, Oliviával üzemeltet. A családja és barátai körében éli munkával teli mindennapjait Santa Barbarában, egyedül a férfiak terén nem tud felmutatni maradandó sikereket. Egy tíz évvel ezelőtti családi nyaraláson a szívét odaadta Olivia bátyjának, Dominic-nak, és azóta keresi azt a férfit, aki iránt hasonló érzéseket tudna táplálni. Éppen ezért nagy reményeket támaszt az ismeretlen NFL-játékossal, Andrew-val szemben, akivel a véletlen összehozza a kaliforniai városban való tartózkodása alatt. Vajon a véletlen találkozás a szívtipró focistával megváltoztatja Sarah érzéseit és megmelengeti a szívét? Vagy a Dominic iránt érzett szerelme újabb akadályokat gördít a boldogsága elé?
Sarah, Olivia és Dominic gyerekkori barátok, bár az utóbbi kettő testvér is.


Egy igazi nyárias, romantikus, vívódó történet. 

A prológus mondhatni elég sok érzelmet kiváltott belőlem. Tragédia, fájdalom, erő és felállás a padlóról.


Sarah és Olivia gyerekkori barátok, akik közösen vezetnek egy bisztrót. Sarah élete ez a kis hely, és minden percet kihasznál arra, hogy ott töltse. Jó közösséget alakítottak ki, így élmény bejárniuk dolgozni az üzletvezetőknek. Bizony ők is beállnak néha, például pincérkedni. 

Olivia bátyja, Dominic, jó barátja Sarah-nak, hiszen ők így hárman együtt nőttek fel és elválaszthatatlanok. Dominic, a sikeres fotós mindig utazgat, de amikor hazatér, akkor tárt karokkal várják Sarah szülei is.  A fiú fiatal felnőttként is sikereket ért már el, de akkor a kosármeccseken. Végül az élet úgy hozta, hogy felcsap a sport élettel és fotósnak áll. Ő ezt egyáltalán nem bánta meg.

Olivia a szingli nő, aki keresi a szerelmet barátnőjével együtt. Vajon rátalál az igazi? 

Sarah nehezen enged be bárkit is az életébe, -persze ez alól a testvérpár kivételt képez-, így amikor a jóképű focista, Andrew besétál a bisztróba a lány mit sem sejtve szépen lassan kezd megnyílni neki. De amikor Sarah egy kisebb balesetet szenved, akkor jön rá, hogy mit szeretne igazán, vagy inkább kit. Vajon a távkapcsolat bírja a nehézségeket, amikkel mindkét fél birkózik? Andrew a tökéletes férfi, de Sarah-nak is az?

Megismerhetjük a szereplők múltját és egy kicsit a jövőbeni terveikbe is beleshetünk. Én azt éreztem, hogy Olivia az, akiről nem árul el sok mindent az Írónő. Gyönyörű tájleírásokat kaphattunk és a szereplők elég sok helyen meg is fordultak. 

Olvashatunk szerelemről, barátságról, kitartásról, egy kis sportról és legfőképp az élet adta lehetőségekről... Hiszen a sors útjába nem állhatunk. 



Köszönöm szépen az Írónőnek a lehetőséget, hogy megismerhettem Sarah és Dominic történetét. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések