Chelle Bliss - Soha többé örökké

 Szia, kedves olvasó(m)! 


Már rég nem volt itt bejegyzésem, ezen most viszont változtatni szeretnék, és egy számomra igencsak szívhez szóló regénnyel szeretném ezt megtenni.


Az Írónő első magyarul megjelent könyvét (Gyógyító szerelem) is nagyon szerettem, így nem volt kérdés, hogy megveszem a másodikat is, mely a Soha többé örökké címet kapta. 


Evie és Jack története szomorúan szép. 

Evie szülei elköltöznek Ridge Hollow-ból, így a szerelmeseket elszakítják egymástól. A lány apja nagyon szigorú és mindent elhallgat Evie elől a fiúval kapcsolatban. Mindketten azt hiszik, hogy lemondtak egymásról, mígnem felnőttként vissza nem tér a lány oda, ahol minden elkezdődött. Titkok, összeesküvések, hazugságok, törékeny lelkek és egy el nem múló szerelem. 


Hat év. Egy nap alatt is rengeteg minden történik, akkor gondoljunk bele mi minden hat év alatt. Így történt ez velük is. Hat év után találkoztak újra, és ez a találkozás igencsak emlékezetesre sikerült. Evie menekült Jack elől, nem akart szembenézni vele és elmondani, hogy mi történt, ugyanis rettegett a reakciójától. Bár szíve mélyén tudta, hogy egyszer el kell mesélnie, hiszen a srácnak muszáj tudnia róla. És itt az Írónő sem tétlenkedett. Evan - Evie legjobb és egyben egyetlen barátja -, végig mellette volt és támogatta őt. Nem erőltette, szimplán csak emlékeztette, hogy Jack Nelson-nak kötelesége tudnia. Evie egyedül cipelte ezt a terhet ezidáig. Evan-nel együtt tértek vissza arra a helyre, mely oly sok szép emléket idéz fel a lányban. Titkokkal átszőtt "sulis találkozó" volt, mindenki tudta, hogy Evie Harper visszatért Ridge Hollow-ba. Innentől el is indult a lavina, ez esetben beindult a cselekmény. 

Muszáj kitérnem egy mellékszereplőre, ő nem más, mint: Evan. Imádtam a karakterét. Védelmezően és mindig őszintén állt ott Evie mellett. Sosem hagyta magára és ha kellett (bizony kellett, nem is egyszer) akkor bíztatta őt. A srác segítségével Evie egyre erősebb lett és Jack hozzáállása ezen csak még jobban segített. Evan egy nagyon kedvelhető, gyengéd, szókimondó és nem utolsó sorban humoros személyiségtípus lett. Egy titka van, de azt én nem fedem fel. 

A két főszereplő nem hitte, hogy majd ilyen megértően fognak egymáshoz viszonyulni. Nagyon élethű sztori lett, leginkább ezt szerettem benne. Nálam maximálisan öt csillag. 


Pár idézet a könyvből: 

"– Az a Sarkcsillag. A legfényesebb az égen, és szinte alig mozdul. Ha nem vagyunk együtt, csak nézz fel rá, és tudd, hogy én is azt nézem."

"Ez hát nem változott, hiába telt el annyi év, hiába volt köztünk olyan nagy távolság. A szerelmet nem lehet olyan könnyen elfelejteni, vagy semmissé tenni. Hat év talán egy örökkévalóság, de az igaz szerelem számára csupán egy szívdobbanás."


"Talán ez az egész okkal történt, csak még nem értjük, miként és hogyan kapcsolódnak össze az élet történései, hogy beteljesedhessen a végzetünk."




Könyv fülszövege: 

Hat évvel ezelőtt elköltözött az egyetlen lány, akit valaha is szerettem.

Azt mondta, vissza fog térni hozzám.
Azt ígérte, hogy írni fog.
Megesküdött, hogy örökre az enyém lesz. De Evie Harper hazudott nekem.
Evie most visszatért, és ezúttal nem fogom elengedni harc nélkül.

*****************

Érettségi előtt egy évvel el kellett költöznöm, muszáj volt elhagynom az egyetlen fiút, akit valaha szerettem.
Azt mondta, örökké szeretni fog.
Azt ígérte, semmi sem választhat el bennünket egymástól.
Megesküdött, hogy várni fog rám. De Jack Nelson hazudott nekem.
Jack most újra azt akarja, hogy az övé legyek, de talán sosem lesz képes megbocsátani nekem a bűneimet.

Chelle Bliss, a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb romantikus története a második esélyről.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések