Albert Tímea - Melléd szántak

Sziasztok! 


Albert Tímea írónőtől ez volt az első könyvem, de biztosan nem az utolsó! 

Csodálatos gondolatok, szívbemarkoló emberi sorsok, egy álom. 



Fülszöveg:

Mit tennél akkor, ha elterveznék előre az egész életedet?
Luna Holden gyerekkora óta arról álmodozik, hogy egyszer híres költőnő lesz. Képzeletben párizsi szalonokban olvas fel és titkos alkotókörökbe jár.
Ám családja balgaságnak tartja a művészeteket, és ráadásul határozott elképzelésük van az ideális férjjelöltről is, Tucker Green személyében.
A valóságban azonban nem volt megírva számukra semmiféle közös jövő.
Szerencsére a sors egy esküvői meghívó képében elkezdi korrigálni a szálakat.
Luna a titokzatos Hunter Blake bűvkörébe kerül. Vajon rá mer-e végre lépni arra az útra, ahová valóban szánták?





Elkezdtem olvasni és egyszerűen nem tudtam letenni. A jelölőcetlik pedig csak úgy fogytak.

Arra nincs kifejezés, hogy én menyire szerettem ezt a történetet! A sorok között olyan tanulságos és igaz gondolatok bújtak meg, amelyek által az olvasó nem csak szórakozik de el is gondolkodik, akár a saját életén. 

Hunter az a titokzatos férfi karakter, aki csak kevés embernek nyílik meg. Mondjuk úgy, hogy megválogatja kiket enged be az életébe. Talán ezért is került hozzám olyan közel a karaktere. 

Luna, akinek nagy álma, hogy költőnő legyen, viszont ebben az apja nem támogatja. Más elképzelései voltak a lánya életével kapcsolatban, mindaddig amíg Maud (Luna unokatestvére) meg nem hívja Ausztráliába az esküvőjükre. Főhősnőnk élete a feje tetejére áll, de ő ezt cseppet sem bánja. 

Hunter értékeli a lány minden egyes írását és ösztönzi, hogy ne hagyja senkinek -még a saját apjának sem-, hogy elvegyék tőle az álmát. Ha igazán szeretné, harcoljon érte. És bizony ott a szerelem is, hiszen Lunának van egy Tucker nevezetű jó barátja, akit az apja neki szánt férjnek. Vajon Luna is ezt akarja, vagy küzd Hunter szívéért? 

Ez a könyv nagy kedvencem lett! 💖

Albert Tímea regényeit bátran merem Nektek ajánlani, egyedi s különleges történeteket olvashatunk! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések