K. M. Holmes ~ Neked megadom magam

 Az írónő egy új oldalát mutatta meg, amely annyira lebilincselő, mint maga a történet.


K. M. Holmes megint bebizonyította, hogy számomra miért pont ő az az író, aki az első helyen áll!

Colton Moran és Jillian Carter a két főszereplő. Coltonnal szemben vegyes érzéseim voltak végig, hol kedveltem, hol utáltam. Jillian, hát ő más. Ő már az elején szimpatikus volt.

Nagyon nem állt hozzám közel Mr. Moran, de az írónő tett róla, hogy a végére megkedveljem! Mert aki tud, az tud 😉 Lehengerlő egy férfi, az már biztos! 

Ezt a bejegyzést megint úgy írom, hogy a könyvet most tettem le. És egyszerűen nem jutok szóhoz!! Ms. Holmes megint lesokkolt, és még mindig meg tud lepni😁 

Colton az a titokzatos, zárkózott karakter akit a bosszúvágy vezérel, mindaddig amíg nem találkozik azzal a személlyel, aki miatt érdemes más szemszögből nézni az életet. Jillian mindaddig unalmas életet él, amíg bele nem kostól a veszélyekkel teli létbe. Josh számomra egy gyanús karakter volt, a túlzott kedvessége miatt. Dariónál pedig sejtettem, hogy nem csak egy szimpla mellékszereplő. Még itt a szereplők sorolásánál megemlíteném Josét, ő az akit a legjobban a szívembe zártam! Nagyon szerethető, édes srác! 

Maga az alaptörténet felkavaró, hisz' nem könnyű egyik karakter élete sem. Mindegyiküknek olyan múltja van, amely tele van titkokkal és veszéllyel. A múlt árnyékában élnek, amit a jelen bőségesen megfizet, méghozzá semmi jóval. 

Megéri harcolni a gonosszal, tudva, hogy az életed a tét?
Megéri bosszút állni, annak ellenére, hogy bármikor pisztolyt foghatnak a fejedhez? 

Egy gyenge pont és minden fenekestül felfordul. Egy Nő, aki áldozat és egyben ő az aki változtatni tud a kialakult helyzeten. Egy Férfi, akit a bosszúvágy hajt és végül a szenvedély öleli körül. 

Vajon boldogok lehetnek? Titkok, veszélyek, drog és fegyverek között? Engednek a vágyaiknak vagy elnyomják végül?

Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatsz K. M. Holmes legújabb könyvében!

Elérhető itt:

Írónő többi regénye beszerezhető:

Kedvencek:

- Néha... egy pillantás is elég, hogy tudjuk, kit sodort felénk az élet.
- Mindenki okkal lép be az életünkbe.
- Táncolni akartam.
- De a félelmet csakis úgy küzdhetjük le, ha szembenézünk vele.
- Elégedettnek tűntek azzal, ami van, és nem arra koncentráltak, ami nincs.
- A mosolyuk viszont mindezek ellenére őszinte.
- Sosem kapunk olyan terhet, amit ne bírnánk el.
-A nagy álmokkal sokszor az a baj, hogy nem jövünk rá, milyen kis részekből tevődik össze. Mindig csak arra az egyre koncentrálunk, miközben az igazán lényeges dolgok elfutnak mellettünk. Észre sem vesszük az élet csodáit, amelynek mozaikdarabkái szétszóródva kerülnek az utunkba. 

És végül:
Köszönöm szépen, drága K. M. Holmes! 💗



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések