Heniko Sakka ~ Édesebb tini élet

Magával ragadó, letehetetlen történet.




Köszönöm szépen Heniko Sakka, hogy előolvasója lehettem ennek a fantasztikus könyvnek! Igazán megtisztelő!

Rietta Süß és Devon Turner már ismerős lehet azoknak, akik olvasták az első részt. Imádni valók, akiknél nem telik el úgy egy nap, hogy ne kössenek bele egymásba.

Ria egy erős, határozott, céltudatos, heves lány. Aki ha kell, elmegy a végsőkig, csakhogy elérje azt, amit szeretne. 

Devon, nos, ő az a férfikarakter, akiért a lányok megőrülnek. Romantikus a maga módján, és ha kell, kimutatja az érzéseit, megtesz mindent azért, hogy szívszerelmét elnyerje. A két kötet alatt pedig rengeteg változáson megy át.

Maga a történet eseménydús, nincs benne egy olyan oldal sem, ahol az ember azt mondaná, hogy ez unalmas. Magával ragadó és pörgős. Cselekményekben gazdag!

Nyers, de mégis érzelmes. A karakterek nem kertelnek, kimondják és megteszik azt, amit kell! Amely szerintem nagyon jó karaktertípus!! Az írónő első könyve is nagyon jó lett, de ez mindent visz! Olyan mintha már évek óta ezen a pályán lenne, nagyon érti a dolgát! Bátran kimerem jelenteni; Heniko Sakka stílusa elragadó! Ha még nem olvastál tőle, mindenképp tedd meg, hidd el nem fogod megbánni!

A mellékszereplőkről se feledkezzünk meg: Markus (személyes kedvencem), Koletta, Chelsey és Lenny. Ők azok, akiket most megemlítenék.

Markus már az első részben is szimpatikus volt, itt pedig bebizonyította azt, hogy semmi kétségem ne legyen. A segítőkészsége, humora, szenvedélye.. hát ő is egy olyan pasi, akiért a lányok odavannak.

Koletta, bár nem sokat szerepelt, mint testvér, mégis ellehet mondani róla, hogy a húga a mindene.

Chelsey, hát ő az a karakter, akitől az ember a falra mászik! Persze minden történetbe kell egy „gonosz”, „féltékeny” típus, de ő annyira utálatos, hogy amikor bedobná azt a labdát, hogy ő ezentúl jó lesz, senki se hinné el neki.

Lenny. Ő a legújabb „családtag”, akiről nem igazán szeretnék mesélni, mindenki maga döntse el melyik táborba sorolja. Hogy én melyikbe, az egyelőre még titok!
 

Aki még nem ismeri vagy nem olvasott Heniko Sakka írónőtől, mindenképp tegye meg!

Köszönöm, hogy (újra) részese lehettem a világodnak, amelyet annyira imádok!!! 💗









Édesebb tini élet fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Devon az a fajta srác, aki előtt nincs lehetetlen. Csakhogy a sikeres sportoló elé most egy olyan kihívás került, amire még ő sem volt felkészülve: szerelmes lett.
Elméletileg nem lenne nehéz dolga, hiszen ő a Sir Walton Gimi legjobb pasija, azonban a lány, akit meg kellene hódítania, hallani sem akar a Turner fiú szándékáról. Devon kénytelen minden érzelmét és furfangját latba vetni, hogy meggyőzze Riát az érzései tisztaságáról, ám Rietta makacssága és sok zavaró körülmény is akadályozza, hogy próbálkozásait siker koronázza. A pályán kívül folytatódik veszélyes játék a két kapitány között, ahol már nem egy pénzbeli támogatás, hanem a szívük épsége a tét.
– „Te vagy az első, akinek sikerült elérnie, hogy olyat érezzek, amit azelőtt még soha. Csak nem gondolod, hogy ilyen könnyen lemondok rólad?! Hiszti helyett, kezdj barátkozni a gondolattal, hogy Devon Turner szerelme vagy.
– Álmodik a nyomor!”


Édes tini élet trilógia első része:

Édes tini élet fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Rietta egy tehetséges, középiskolás focista, akinek ambiciózus álma van. Úgy tűnik, közelebb kerülhet az áhított célhoz, ugyanis új igazgatója, már alig várja, hogy kinevezze őt a lánycsapat kapitányának. Ez azonban nem sikerül zökkenőmentesen, ahogy Ria bemutatkozása sem. A szemtelen nyelvű leányzó már az első napon összetűzésbe keveredik Devonnal, aki nem kisebb személyiség, mint a sikeres fiúcsapat irányítója. A jóképű, éles pillantású focizseni meg sem próbálja tagadni, hogy egy cseppet sem örül az új jövevénynek, aki az érkezésével felforgatta az egész Sir Walton Gimi életét.
Ez a sportban, izgalomban, szerelemben bővelkedő történet biztosan megdobogtatja a szíveket!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések