Interjú K. M. Holmes Írónővel

Azt gondolom, az írás iránti vágy velem született, és folyamatosan két világban élek.


K. M. Holmes 2020 Álomgyár csillaga. Berobbant és mindenkit lenyűgözött. 
Első könyve, 2020-ban jelent meg Tiéd a főszerep címmel. Nem sokkal később bejelentette, hogy érkezik a második regénye, mely a Tiéd a főszerepben megismert Miguel Wyak öccséről fog szólni. És a Miénk a pillanat címet kapja meg. A könyvek külön-külön is olvashatóak, de azért egybe mégis jobb! 😉 

Romantikus-erotikus műfajt erősíti. Könyvei lehengerlőek, érzelemmel és humorral tűzdelt. Magával ragadó történetei nem eresztenek el egy könnyen. 


Másolni, továbbadni, sokszorosítani szigorúan TILOS! A képeket szerzői jog védi!


1.     Mi inspirált abban, hogy történeteket kezdj el írni?

Ezt nem tudom pontosan megválaszolni. Nincs konkrét dolog, mert a legapróbb dolgok is inspirálnak, egész gyerekkoromtól kezdve. Ezért azt gondolom, az írás iránti vágy velem született, és folyamatosan két világban élek.


2. Előre tudtad, vagy egy hirtelen gondolat volt az, hogy Nathan-nek is írsz egy külön sztorit?

A Tiéd a főszerep írása közben már nagyon megszerettem Nathan-t, és nem is volt kérdés számomra, hogy írok neki egy külön történetet. Szóval nem hirtelen felindulásból történt ☺



3. Van olyan személy, aki a jelenben (is), inspirál téged?

Minden emberről el lehet ezt mondani. Kitalált és valós karakterek gazdagítják a fantáziavilágomat.



4. Úton van a harmadik regényed is, ha beszélhetsz róla, akkor mesélnél egy kicsit a könyvről?

Jelenleg két történeten dolgozom egyszerre. Az egyik természetesen Damian-é, de azon kívül gőzerővel írom a negyedik regényemet is. Mikor melyikhez van hangulatom...



5. Írtál egy novellát is, ami a privát Facebook csoportodban ingyenesen elérhető. Később papír formában is elérhető lesz?

Még nem tudom. A Mason-ról szóló novellát viszont nagyon szeretném megjelentetni, mert sokan kíváncsiak rá. Ő egy izgalmas karakter lett, megrázó múlttal, szóval van benne potenciál! Az éven őt is jobban megismeritek, mert az idén végzek a novellával.



6. Miénk a pillanat című könyvednek gyönyörű jelenetei vannak a zongorával kapcsolatosan. Te magad, vagy a környezettedben élők közül van, aki játszik e hangszeren?

A közvetlen környezetemben olyan ember van (nem is egy), aki nagyon szereti a zenét, és engem is megtanított arra, hogy milyen amikor az ember odafigyel a hangokra. Bármilyen furcsa, de meg kell tanulni zenét hallgatni. Én pedig szomjazom ezt a tudást. Egyébként van olyan rokonom, aki hallás után simán eljátszik bármit zongorán és gitáron. Én meg csak ámulok olyankor.



7. Írás közben van valami rituáléd?

Nincs különösebb rituálém. Ahogy az időm engedi, írok. Ez általában este szokott történni, amikor csend van és igazán egyedül érzem magam. Akkor jobban bele tudok merülni a történetbe.



8. Milyen érzés, hogy ennyien szeretik a könyveidet?


Elmondhatatlanul boldog vagyok minden pozitív vélemény elolvasása után. Fantasztikus úgy alkotni, hogy az másoknak is örömet szerez! Hiszen az a célom, hogy szórakoztassak, és egy kis időre elvonjam az olvasó figyelmét azzal, hogy egy általam teremtett világba viszem. Remélem sokan fogtok velem utazni könyvről-könyvre, a sorok között elveszve!



9. Gondolkodtál már más műfajban? Ha igen, mi lenne az, és miért választottad pont azt?

Igen, gondolkodtam, de előtte még jól “kiromantikázom” magam!



10. Magadról bármit, szabadon!

Neeeeee ☺ 


K. M. HOLMES 


Eddig megjelent könyvei/novellái:
  • Tiéd a főszerep
  • Miénk a pillanat
  • Mason novella
Előkészületben:
  • Neked megadom magam 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések